snel een schilder - sneleenschilder.nl
snel een schilder - sneleenschilder.nl
Shadow

Een nieuwe opdracht binnenhalen is nog nooit zo simpel geweest!

Het ontvangen van een aanvraag voor een offerte betekent voor u het verhogen van uw omzet. Ga er niet langer op wachten en pak alles nu aan om uw omzet te verhogen.

Leads ontvangen, hoe gaat het in zijn werk?
Het ontvangen van een lead, of ook wel een offerteaanvraag kan een toekomstige klant betekenen. Een offerteaanvraag moet uit de volgende gegevens bestaan.

Schilders offerte opvragen de goedkoopste en scherpste prijzen voor een schilder thuis

Ja, schrijf mij vandaag nog in.

De kosten van een lead?
Voor een lead betaalt u een vast bedrag van €12,95. Hier is geen prijsverschil in of het nu een zakelijke of een particuliere aanvraag betreft. Er zitten verder geen verborgen kosten of opstartkosten aan vast.

Worden de leads gecheckt?
Door onze medewerkers worden al onze aanvragen gecontroleerd. Ondanks de controle kan het voorkomen dat er eens wat tussendoor glipt waarin de contactgegevens niet goed zijn. Wanneer er een aanvraag is waarbij dat aan de orde is dan kan dit worden gereclameerd via de accountmanager. Dit zorgt ervoor dat u enkel en alleen betaalt voor goede leads.

Instellingen beheren, hoe doe ik dat?
Via het inschrijfformulier kunt u de voorkeuren instellen. U kunt dit ook doen via de accountmanager. Wilt u de instellingen van uw account activeren dan kan dit met behulp van uw persoonlijke accountmanager.

Wanneer er voldoende werk is dan kunt u uw account heel eenvoudig door middel van een mailtje stopzetten. Op die manier zorgen wij ervoor dat u er het meest uit kunt halen op www.SnelEenSchilder.nl

Wilt u direct aanvragen ontvangen? Dit kan! U betaalt per aanvraag. U kunt per aanvraag uw filters zoals bijvoorbeeld de grootte van de klus, de regio en het soort klus instellen. Heeft u het druk dan is er de mogelijkheid om het per direct zonder enig gedoe op te zeggen.

De voordelen
Er zijn een aantal voordelen in het gebruik van deze offerte site. Wanneer u een aantal schilders met elkaar kunt vergelijken dan werkt dit altijd lonend. Er kunnen soms prijsverschillen zijn van wel veertig procent. Door middel van de service die wij u aanbieden met Offerte Vergelijken wordt u ook nog eens tijd bespaart. Online kunt u het formulier in gaan vullen zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan en voor u passende offertes kunnen maken.

Simpel en geheel vrijblijvend
U mag er voor de volle honderd procent vanuit gaan dat de bedrijven waarvan u een offerte gaat ontvangen professioneel en serieus zijn. De service die wij u geven is geheel vrijblijvend en u zit nergens definitief aan vast. Bent u nog in twijfel? Dit is niet nodig!

Makkelijk en kosteloos
Binnen een paar minuten kunt u de offertes van diverse bedrijven in uw buurt met elkaar gaan vergelijken. Gebruik de recensies die er zijn en maak gebruik van een besparing tot soms wel veertig procent.

Geheel op maat
Zoekt u een schilder? Ontvang van verschillende schilders in uw mailbox offertes. U kunt dan zelf beslissen welke in uw ogen de beste is en deze uitkiezen.

Ten alle tijden antwoord op uw vragen
Heeft u nog steeds vragen dan kunt u altijd even mailen naar ons. Elke dag staan wij voor u klaar.

Het vergelijken van offertes
Dat er grote prijsverschillen zijn voor de verschillende soorten dienstverlening en de verschillende producten dat is bekend. Wij helpen om die reden op een makkelijke en kosteloze wijze bij de vergelijking van schilders.