snel een schilder - sneleenschilder.nl
snel een schilder - sneleenschilder.nl
Snel een schilder nodig?
Shadow

Wat doet de schilder allemaal?

Een schilder kan niet alleen maar jouw muren, deuren en kozijnen en andere objecten een nieuwe laag verf geven maar kan ook de huidige verf die erop zit herstellen en onderhouden

Het voorbereiden van het schilderwerk

De ondergrond die geschilderd moet worden die moet eerst worden voorbereid voordat de schilder kan beginnen. De ondergrond moet glad en vetvrij gemaakt worden. Op die manier zal de verf het beste hechten waardoor je er zo lang als mogelijk plezier van zult hebben.
schilderwerkzaamheden voorbereiden
onderhoud schilder

Het onderhouden van het schilderwerk

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk je schilderwerk mooi behouden. Dat is dan ook de reden dat de schilder het onderhoud doet. Je kunt dan denken aan het schoonmaken van het schilderwerk en een controle uitvoeren. Je kunt dit ook zelf doen maar de schilder zal die heel graag van jou overnemen. Misschien zijn er wel plekken waar je zelf niet zo heel makkelijk bij kunt komen? De schilder wil dit met alle liefde voor jou doen!

Het aanbrengen van de verf

De meeste tijd gaat zitten in het aanbrengen van de verf. Een of meerdere muren schilderen, je kozijnen en deuren verven? De schilder heeft er geen enkele moeite mee om dit voor je te doen. De schilder zal jou van tevoren informatie geven wat er mogelijk is en je een advies geven over welke verfsoort het beste is om te gebruiken. De schilder en jij kunnen kiezen uit twee mogelijkheden hoe het project aan te pakken.

Het sausen van het project

Wil je het traditioneel houden dan kan de schilder het sausen. Hij of zij maakt dan gebruik van een kwast en een roller. Dit vergt best wel wat tijd waardoor de prijs hiervan gemiddeld hoger is dan wanneer je kiest voor het spuitwerk.

Het spuiten van het project

Zijn het vooral grote stukken die geverfd moeten worden dan kan je er misschien beter voor kiezen om het te laten spuiten. De verf wordt met een speciaal apparaat gespoten op de muur. Hierdoor kan er in 1 keer een veel groter oppervlak gedaan worden. Het is wel heel belangrijk om de rest van de ruimte heel goed af te dekken. Zo voorkom je gespetter op de vloer en bijvoorbeeld je meubels.

Wil je er zeker van zijn dat het opnieuw schilderen echt nodig is?
Dit kan je zeker aan de schilder vragen. Hij kan het voor jou beoordelen of dat het echt wel nodig is of dat het ook herstelt kan worden.

onderhoud schilder

Het herstellen van schilderwerk

Het is heel goed mogelijk dat het schilderwerk in of rond je huis na een aantal jaar is beschadigd. Zeker de buitenkant van jouw woning heeft een hele hoop te verduren. De schilder is zeer zeker bereid om dit voor jou te herstellen. 

Komt de schilder houtrot tegen dan zal deze het voor jou repareren. Wanneer dit gedaan is zal de schilder het schilderwerk op de juiste manier herstellen. Moet er stucwerk gerepareerd worden? 

Geen enkel probleem! Ook dit kan de schilder voor jou doen.

De winterschilder

Wil je heel graag dat de buitenkant van jouw huis een keer wordt aangepakt maar heb je geen zin om voor hele hoge kosten komen te staan? Dan is de mogelijkheid er om de winterschilder te laten komen. 

Doordat er in de wintermaanden niet zoveel werk is voor de schilders buiten omdat de temperatuur dan laag is en het weer een stuk slechter. 

Dit is de reden dat er van november tot maart een lager tarief wordt berekend. Hierdoor betaal jij in die periode een heel stuk minder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier vrijblijvend een offerte.